Dingen die je niet moet doen op een date!

Home / Creative / Dingen die je niet moet doen op een date!

illustratie-1

Het is weer tijd voor een nieuw artikel over daten! Deze keer een artikel over wat je beter niet kunt doen op een date. Een date is natuurlijk altijd wel spannend, en door de spanning doe je soms gekke dingen zoals we allemaal wel eens hebben meegemaakt waarschijnlijk. Maar er zijn een aantal dingen die echt not-done zijn tijdens een date. Vandaar dit artikel, een lijstje met dingen die niet helemaal handig zijn of  niet aan te raden zijn om te doen op je date!

Teveel over jezelf praten – één ding wat wel heel storend is, is wanneer mensen teveel over zichzelf praten. En daarbij ook nog eens geen interesse toont naar de ander toe of een soort betoog houdt over zichzelf waar de ander niet tussen kan komen.

Je anders voor doen – misschien heel cliché en voor de hand liggend. Maar doe je niet anders voor dan wie je bent, uiteindelijk houd je dat niet vol maar daar gaat ook niemand gelukkig van worden. Ieder mens is uniek en je bent mooi zoals je bent. En je “misschien toekomstige partner” moet je maar accepteren zoals je bent anders gaat het waarschijnlijk nooit wat worden.

Praten over je ex – je bent op zoek naar een partner, waarom het uit is gegaan tussen jou en je ex, is dus niet echt relevant voor je date. Het laat ook zien dat je blijkbaar nog niet over je ex heen bent, misschien eerst dat uitzoeken voordat je echt aan een serieuze nieuwe relatie begint.

 

 

img_7263

Iets dragen waar je je niet comfortabel in voelt – op een date wil je er natuurlijk altijd leuk uit zien. Maar ga geen kleding dragen die je absoluut niet lekker vind zitten en waar je je niet prettig in voelt. Dus laat dat te korte rokje of dat te strakke shirtje maar in de kast liggen. Niets is bijna vervelender dan je niet prettig voelen in je outfit.

Te laat komen – het is nogal een afknapper wanneer iemand op je moet wachten, tuurlijk kan het eens gebeuren, maar probeer het in ieder geval te voorkomen.

Continue op je telefoon kijken – je leeft in het hier en nu, je kunt later altijd nog op je mobieltje kijken. Dit geldt overigens voor elke willekeurige afspraak, wees met je aandacht bij de persoon waar je mee aan het praten bent in plaats van half luisterend en half bezig met je telefoon.

 

Dit zijn een aantal dingen die je beter niet kunt doen op een date, maar er zijn natuurlijk nog zoveel andere dingen die niet handig zijn!

Wat vind jij de grootste afknapper wanneer je op date bent met iemand?

Dit artikel is ook verschenen op Relatieplanet.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.