DIY / Maak je eigen stickers!

Home / Creative / DIY / Maak je eigen stickers!
DIY / Maak je eigen stickers!

Dummy

Al een hele lange tijd wil ik stickers laten bedrukken, maar zoals gewoonlijk kan ik geen keuze maken over welk ontwerp ik uiteindelijk wil laten drukken. Tot ik op Pinterest een DIY tegenkwam met hoe je zelf soort van washitape kon maken, zodoende kwam ik uiteindelijk uit bij meerdere blogartikels over het maken van je eigen stickers.

Ik kocht grote stickervellen (helaas wel met uitgesneden lijnen) en daarop tekende ik verschillende voorwerpen om ze vervolgens in te kleuren met aquarelverf. Allereerst gebruikte ik de stickers met een laagje plakband erover, maar via Chantal kwam ik uiteindelijk bij het idee om vernis te gebruiken dat ik al eerder had gehaald voor mijn telefoonhoesjes.

IMG_1942

Het maken van de stickers is echt heel makkelijk, al denk je er misschien niet zo snel aan om het op deze manier te doen. Je bent helaas wel met deze stickervellen gebonden aan kleinere stickers.. Dus ik ben nog opzoek naar grote stickervellen zonder lijnen, soo.. wanneer je nog een tip hebt hoor ik het graag! Maar tot die tijd doe ik het met deze stickervellen die je overigens ook in de printer kunt stoppen, oh en ze zijn ook nog eens supergoedkoop!

IMG_1945 IMG_1951 IMG_1954 IMG_1983IMG_1993

Heb jij ooit zelf stickers gemaakt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.