Don’t let your dreams, be just dreams

Home / OVERIG / Don’t let your dreams, be just dreams
Don’t let your dreams, be just dreams

Jullie hadden in mijn outfitvideo deze outfit ook wel kunnen zien, maar omdat de video niet van hele hoge kwaliteit is, toch nog outfitartikels van de outfits!

In de video stond dat erbij dat ik het jurkje van Oasap had maar dat klopte niet, ik verwisselde het jurkje met een ander jurkje dat ik onlangs had besteld. Dit jurkje komt van Sammydress.com, ik was er echt enorm blij mee, tot ik het jurkje nadat ik hem voor de eerste keer had gepast, niet meer uit kreeg. Uiteindelijk is de rits “geknapt” of nou ja kapot getrokken, zo jammer. Ik had al gepland dat ik het jurkje zou dragen en had al een paar andere foto’s gemaakt.. Dus heb ik het jurkje met veiligheidsspelden vast gemaakt haha, een beetje improviseren af en toe. Wel erg jammer want ik blijf hem enorm mooi vinden! Hopelijk valt de rits nog te maken, erg jammer anders! 

Bril – Primark | jurkje – sammydress.com | tas, schoenen – kringloop

Leave a Reply

Your email address will not be published.