Don’t over think, let it go

Home / OVERIG / Don’t over think, let it go
Don’t over think, let it go

Op wonderbaarlijke wijze heb ik deze foto’s weer gevonden. Ik raak tegenwoordig alles kwijt, mijn laptop is een chaos, alle foto’s staan door elkaar. Over een weekje zoek ik alles weer opnieuw uit en verdeel ik alles in mapjes. Ik kwam tijdens het zoeken naar andere outfitfoto’s mijn foto’s van het bevrijdingsfestival tegen, oeps helemaal vergeten te plaatsen! Ik heb geen filmpje erover gemaakt en ook geen artikel erover (misschien plaats ik die ergens tussendoor wel ofzo haha). Vandaag dus mijn outfit van een maand geleden tijdens het bevrijdingsfestival. Ik twijfelde die dag nogal of mijn legerjas wel toepasselijk was voor die dag, maar hij is ontzettend fijn, hij is net wat dunner dan mijn winterjas en warmer dan mijn spijkerjasje.

 Tuinbroek, bril – Primark | hoedje – H&M | schoenen – Dr. Martens | legerjas – kringloop | tas – Dresslily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.