DYTG // Teken ik jou?

Home / OVERIG / DYTG // Teken ik jou?
DYTG // Teken ik jou?

Over een paar dagen is het alweer zo ver, de DYTG (Dutch Youtube Gathering) in Houten! Ik kijk er al een tijdje naar uit en ineens ging het snel, nu ik een tekenaccount heb leek het me heel leuk om daar iets mee te doen. Dus leek het me leuk om iedereen die naar me toe komt op de DYTG, die teken ik na! Niet live hoor (om verwarring te voorkomen, ik neem mijn boekje mee waarin ik alle Instagram namen in laat schrijven :)).

Volgens mij gaan er redelijk weinig bloggers erheen maar toch wou ik het even delen. 🙂

Ik ben wel te herkennen aan mijn roze haar en hoedje, ik verwacht niet dat er velen komen maar om mensen in real te ontmoeten vind ik nog leuker! 😀

Ga jij ook naar de DYTG?

Leave a Reply

Your email address will not be published.