Een dagje Antwerpen!

Home / Travel / Een dagje Antwerpen!
Een dagje Antwerpen!
Al meer dan een half jaar geleden ging ik een dagje naar Antwerpen, foto’s maakte ik zeker maar door alle drukte ben ik er nooit aan toe gekomen om de foto’s te plaatsen. Ergens enorm zonde, maar misschien ook wel weer raar om alsnog te plaatsen? Vanavond komt de kapster eindelijk (ja.. ze zou vorige week komen maar helaas was ze het vergeten..) En dus vanaf vanavond heb ik niet meer hetzelfde haar, om dan een outfit te plaatsen met lang haar is misschien een beetje gek.
Maar goed, Antwerpen, een hele mooie stad en helemaal niet zo heel ver weg! Best leuk en ook wel goedkoop om eens een dagje (of 2/3) heen te gaan. Vooral als student ontzettend goedkoop (dat wist ik toen nog niet), zeker een aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.