Een nieuwe stationery collectie!

Home / Creative / Een nieuwe stationery collectie!
Een nieuwe stationery collectie!

30

Daar ben ik weer! Na bijna een half jaar niet geblogd te hebben was het weer eens tijd voor een nieuw artikel. Er is veel gebeurd, en niet alleen in mijn leven. Ik kom snel met een update van de afgelopen maanden, want ik heb behoorlijk veel te vertellen!

 
Maar eerst wil ik een project delen waar ik mee bezig ben geweest de afgelopen maanden. Samen met Nienke heb ik gewerkt aan een stationery collectie, iets waar wij al vanaf het begin dat wij elkaar kenden het al over hadden! Tijdens de lockdown leek het ons een goed moment om eindelijk onze ideeën uit te werken en er voor te gaan.

Nu, een paar maanden later, kunnen we eindelijk het resultaat delen. En natuurlijk kon ik het niet laten om er een artikel aan te wijden, het eerste artikel sinds 27 februari. Er zullen gelukkig snel weer nieuwe artikelen komen, ik kan niet wachten! 🙂

De collectie is te koop via: www.etsy.com/shop/muchable

tape-1kopie-kopiekaarten-2-kopieenamel-pin-1 enamel-pin-4

Leave a Reply

Your email address will not be published.