Een origineel kerstcadeau!

Home / Creative / Een origineel kerstcadeau!
Een origineel kerstcadeau!

PortretjeDeze week heb ik het al eerder geplaatst op mijn social media accounts, maar ineens bedacht ik het me dat ik het nog helemaal niet gedeeld had op mijn blog. Ondertussen begint kerst al over een paar dagen, ik besef het mij nog niet helemaal dat het over minder dan 2 weken al 2017 is, say whut? Ik heb zo last-minute weer mijn kerst stress, maar misschien heeft dat ook wel deels met school te maken haha.

Maar als jij nou net zoveel cadeau stress hebt als ik, en je (nog) niet weet wat je voor je dierbaren moet kopen.. Dan is misschien een item uit mijn webshop wel een leuk cadeau. Zoals bijvoorbeeld een uniek persoonlijk portret! Ik heb mijn kleine webshop nu aangepast waardoor je bij je bestelling ook een keuze kunt maken uit de hoeveelheid mensen op een portret en er wordt heel leuk, al veel gebruik van gemaakt!

En als je vandaag of morgen(voor 3 uur) uur je portret besteld, is hij nog precies voor de kerst in huis! (Als postnl zich aan zijn afspraak houdt haha).

Heb jij al kerstcadeaus ingeslagen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.