Eerste dagen Barcelona!

Home / OVERIG / Eerste dagen Barcelona!
Eerste dagen Barcelona!

Zondag ben ik aangekomen in Barcelona, de reis is helemaal goed gegaan en ik heb een paar aardige mensen onderweg ontmoet. Eenmaal aangekomen bij mijn kamer voelde het wat dubbel, een normale supermarkt was niet open dus ik at maar een stukje stokbrood, alhoewel mijn verlangen naar voedsel niet erg hoog was. Ik ben er eventjes op uit gegaan om een meisje van mijn school te ontmoeten, zij zit hier toevallig ook, en ze heeft me wat mooie plekjes laten zien.

Nu skype ik elke avond met mijn ouders, en tja ik moet weer enorm wennen aan het “voor jezelf zorgen”, zoals koken en wassen haha. Juist wanneer je zo ver weg bent besef je hoe goed je het thuis hebt, en je leert alles zo veel meer waarderen! Ik heb als ik eerlijk ben nog maar 4 foto’s gemaakt hier, hoe erg! Ik ga gauw als een toerist rondlopen, maar vandaag is eerst mijn echte stagedag!
Ik kan niet wachten om meer te kunnen vertellen en meer foto’s te laten zien, ik ga gauw meer bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.