Expositie Binissalem // Mallorca

Home / Travel / Expositie Binissalem // Mallorca
Expositie Binissalem // Mallorca

In het centrum waar we eigenlijk stage zouden lopen (Casal de Cultura Can Gelabert), was een erg toffe expositie van verschillende kunstenaars, 1 expositie ruimte was vol met werk van Charlotte Massip en 1 expositieruimte was vol met stokken met daarop hoofdjes gemaakt van klei door verschillende kunstenaars van Mallorca.

Ik teken de laatste tijd heel weinig, zelfs hier heb ik er geen tijd voor. Ik hoop binnenkort weer wekelijks een illustratie op mijn blog te kunnen plaatsen! In ieder geval kreeg ik enorm veel inspiratie van deze expositie en had ik heel erg veel behoefte aan mijn schetsboek met waterverf!

En dit is een wazige foto, maar het gaat erom hoe tof het is dat het kunstwerk gewoon onder je voeten ligt haha!

En de ruimtes die gebruikt worden in de winter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.