Expositie // oude fabriek

Home / OVERIG / Expositie // oude fabriek
Expositie // oude fabriek
Laatst vertelde ik over het EMG terrein, over dat we daar een project hadden. Ik ben druk bezig met het bewerken van de video, ik had hem graag al online gezet, maar helaas is dat nog niet gelukt. Er was op dat moment ook een expositie in het gebouw wat op het terrein stond, ik weet niet wat voor fabriek het vroeger is geweest. Ik weet wel dat het een prachtig gebouw is waar je ook geweldige foto’s kunt maken! Ik was er nog nooit geweest en was erg blij dat ik mijn camera mee had genomen, toch maakte ik niet overal foto’s van, met de intentie; ik kom hier morgen weer, verliet ik het gebouw. Helaas bleken we de laatste dagen er niet meer in te kunnen, jammer maar ik ben blij met de foto’s die ik gemaakt hebben en die ongeveer het gebouw een beetje laat zien van binnen. Toch vind ik het in realiteit nog mooier, een perfecte plaats om een expositie te hebben. 
En ineens waren we heel lang en dun, ging het maar zo makkelijk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.