Festival outfit | ananas shortje

Home / OVERIG / Festival outfit | ananas shortje
Festival outfit | ananas shortje
Als ik bij Jessy logeer of met een blogger afspreek, wil ik er altijd goed uitzien. De perfecte plaats en de perfecte persoon om outfitfoto’s mee te maken. Ik voel me niet ongemakkelijk meer in het bijzijn van anderen wanneer er foto’s van mij worden gemaakt waarbij ik poseer. Ergens vind ik het ook wel grappig als ze ineens stil gaan staan en gaan kijken. 
Omdat ik maar een klein koffertje naar Jessy mee kon nemen, had ik maar 3 outfits waarvan één heel simpel was en niet outfitffoto waardig. Toen we het over shoplogs hadden en Jessy zei dat ze nog een foto moest van haar ananas shortje, besloot ik om die avond haar shortje te dragen. De foto’s zijn gemaakt door Janne, Jessy en Sanne, in Lent (Nijmegen).
Links; ik | rechts; Jessy
Shirtje – Takko fashion | shortje – River Island (Jessy) | schoenen – All Star | zonnebril – H&M

Leave a Reply

Your email address will not be published.