Free halloween backgrounds!

Home / Creative / Free halloween backgrounds!
Free halloween backgrounds!

Transparant2

Over 2 weken is het alweer Halloween! Wat betekent dat Amerika weer groots uit mag pakken met versieringen en dat er weer leuke thema feestjes aan komen. Sommigen hier in Nederland vieren het ook, helaas heb ik het nog niet eerder gevierd maar vind ik het wel leuk om in de sferen te komen doormiddel van bijvoorbeeld versiering. Heel misschien ga ik dan dit jaar voor het eerst Halloween vieren met mijn “nieuwe” klasgenoten, waarvan sommigen het wel gewend zijn om te vieren.

Maar goed, om in de stemming te komen van het leuke thema Halloween, heb ik vandaag weer nieuwe free backgrounds voor jullie! 2 in het thema Halloween en nog een verlate herfstachtergrond.

PicMonkey Collage

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Welke vind jij het leukste? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.