Gekregen verjaardagscadeautjes!

Home / OVERIG / Gekregen verjaardagscadeautjes!
Gekregen verjaardagscadeautjes!

Afgelopen zondag was ik jarig zoals ik al had verteld op mijn blog, echt iets van een feestje heb ik niet gedaan, ik werd dit jaar 19, niet geheel bijzonder en ik ben persoonlijk niet echt fan van verjaardagsfeestjes.. Of nou ja ik vind feestjes die dan “om mij” draaien een beetje ongemakkelijk, dat iedereen voor jou komt geeft me een gevoel dat ik het voor iedereen naar zijn zin moet maken.

Maar goed dat ter zijde, volgend jaar word ik 20 en wil ik er wel een speciale dag van maken. Het lieft zou ik dan een high tea organiseren op zo’n kinderlijke manier, feesthoedjes, versiering, gekleurde rietjes, mooie servetjes en wegwerpbordjes, zo fout mogelijk. En natuurlijk niet te vergeten wanneer het feestje voorbij is, dan krijgen de gasten een goedgevulde snoep goodiebag mee.

 

Of een ouderwets filmavondje met popcorn en een kussengevecht.. Niet te vergeten: een grote hut bouwen en ‘s ochtends verse croissants eten nomnom. Maar oke. Dat voor volgend jaar haha. Dit jaar vierde ik mijn verjaardag alleen met mijn familie, mijn vrienden wonen verspreid over het hele land, erg lastig.

Toch heb ik een fijne verjaardag gehad, ik had veel dingen op mijn wishlist maar toen het moment naderde dat ik echt een cadeautje uit moest zoeken, wist ik niet meer wat ik nou wou. Dus kreeg ik van mijn ouders helaas geld, wat ik bij mijn geld voor een nieuw longboard ga doen. En van mijn oma kreeg ik een horloge! Stiekem had ik het horloge zelf besteld en ook al gezien voordat ik hem kreeg, maar het gaat om het idee, ik wou hem toch echt krijgen op de dag dat ik jarig was.

Verder bracht ‘s ochtends vroeg mijn moeder mij een kopje thee op bed samen met een nieuwe flow en de nieuwe Flow weekly! Ook kreeg ik het middelste notitieboekje nog van mijn oma.

 

Als laatste kreeg ik dit aparte uiltje waar handcrème in zit, deze kreeg ik van Frederique.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.