Gevoelloze tenen & hyperventilatie

Home / OVERIG / Gevoelloze tenen & hyperventilatie
Gevoelloze tenen & hyperventilatie

Gisteren was het zover, het moment kwam ineens toch wel heel dichtbij, Linda, Myrthe, Jessy en ik zouden de nieuwjaarsduik gaan doen.. We zagen er stiekem allemaal wel tegen op maar uiteindelijk moest het er toch van komen, we hadden het ten slotte afgesproken en we wouden het dus ook echt doen. Na ons omgekleed te hebben in een legertent zonder licht, stonden we buiten koud te wachten op de warming-up. Al gauw voelde ik mijn voeten niet, het was toch wel erg koud, zelfs de warming-up hielp niet echt, hoewel het de 4de keer was heb ik het volgens mij de andere jaren anders beleefd haha.

Om 3 uur luidde het schot, we renden zo hard als we konden het water in. Het was nog redelijk ondiep waardoor je best ver moet lopen om onder water te gaan, dan maar zelf kopje onder duiken. Nog sneller dan dat we er in renden, renden we weer terug, en dan hopen dat je nog op je benen kan staan. Zo snel mogelijk die tent in om je om te kleden, ookal voelde je door de kou niet meer of je nou kleding aan trok of niet. Eenmaal buiten de tent trok ik mijn legging en schoenen aan, ik kreeg het weer wat warmer.

Thuis hebben we ons natuurlijk heerlijk gedoucht en voor de open haard gezeten met een kop thee en worstenbroodjes. Voor mij kan nu pas echt het nieuwe jaar beginnen!

Ohh en zoals beloofd zou ik weer gaan vloggen, vanmiddag om 4 uur staat mijn eerste vlog online!

Oja, bijna vergeten.. check dit filmpje en let rechts op de vallende vrouw, stiekem heel grappig en gelukkig kon ze erom lachen!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Dit zijn niet bepaald mijn beste foto’s, maar het gaat om het moment, en ik ben achteraf heel blij dat ik het weer gedaan heb!

Leave a Reply

Your email address will not be published.