Good things are going to happen

Home / OVERIG / Good things are going to happen
Good things are going to happen
Oh als ik naar deze foto’s kijk, verlang ik terug naar dat moment. Samen met Jessy en Sanne in Nijmegen, en ooh wat zou ik daar graag nu weer willen zijn. Het liefst wat kouder, geen idee hoe koud het nu is in Nederland, maar ik heb echt behoefte aan herfstig weer, weer warme truien dragen (al moet ik die eerst nog kopen) en weer voor de open haard zitten met thee.. De herfst in Nederland sla ik helaas dit jaar over, en dat is juist mijn favoriete seizoen, aii.. Ik wil in ieder geval dit jaar 1 boswandeling maken, het moet, het moet, na het 2/3 jaar gezegd te hebben. 
Kortom, ik kan niet wachten om de thermopanty’s en dikke sokken weer aan te trekken. Nog even wachten Romy.. Nog 22 dagen! Jaja.. ik tel af, of nou ja stiekem deed ik dat al vanaf dag 1 haha (niets negatiefs hoor!)
Kanten shirtje – Takko Fashion / tuinbroek & bloemenkrans – Primark / sandalen – Bershka

Leave a Reply

Your email address will not be published.