Bloemen telefoonachtergronden!

Home / Creative / Bloemen telefoonachtergronden!
Bloemen telefoonachtergronden!

Bloemen en dierenpatroontjes vind ik zelf het allerleukste om te maken! Daarom deel ik in dit artikel weer drie nieuwe bloemenachtergronden! De kleuren maken mij erg vrolijk, heel toepasselijk voor op deze bevrijdingsdag. Wanneer ik denk aan bevrijdingsdag dan zie ik het voor mij dat het lekker weer is en dat ik lekker in het stadspark op een grasveldje naar muziek lig te luisteren. Sowieso vind ik deze tijd van het jaar ongeveer de mooiste tijd. De kleuren om ons heen veranderen allemaal weer en zoals ik al eerder zei veranderen de kleuren in mijn illustratie/patronen ook! En nu we nog meer naar de zomer toegaan, is het ook weer tijd om een zomerse achtergrond in te stellen.

Je kunt de achtergronden onder aan het artikel gratis downloaden!

Eerder gepubliceerde artikelen met achtergronden:

telefoonachtergronden

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.