Haarlem & Ella Henderson

Home / OVERIG / Haarlem & Ella Henderson
Haarlem & Ella Henderson
Vorige week dinsdag ging ik naar het kantoor van Social1nfluencers voor o.a een optreden van Ella Henderson, ik moest heel eerlijk toegeven dat ik haar hiervoor nog niet kende. Ik reisde naar Amsterdam en liet me verassen, maar wauw wat een prachtstem heeft zij! Er waren verse smoothies en een heel gezellige sfeer. Ik heb heel weinig gefilmd en gefotografeerd, we mochten haar optreden ook niet filmen dus helaas zit dat niet in het filmpje, verder ging ik daarvoor nog naar Haarlem toe om schoenen op te halen die lieve Sara voor mij vanuit Antwerpen had meegenomen!
Oh en trouwens sorry dat het niet helemaal lukt met artikels inplannen en online zetten, ik kan nog steeds echt niet overweg met deze laptop, voor internet is hij superfijn maar filmpjes en foto’s bewerken voelt voor mij echt nog als een hel, ik heb al meerdere keren gezegd; als dit zo rot blijft dan breng ik hem terug haha! Maar dat doen we maar niet. 😉
Een kort artikeltje voor vandaag dus, maar ik wil nog zoveel delen hih. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.