Help, wat wil ik worden!?

Home / OVERIG / Help, wat wil ik worden!?
Help, wat wil ik worden!?

Je rond de middelbare school af en je moet gaan kiezen welke richting je op wilt gaan. Een opleiding kiezen is lastig als je nog niet weet wat je precies wilt, gelukkig wist ik dat toen wel. Ik meldde me aan voor 3 verschillende opleidingen, artiest, art&design en de opleiding fashion&styling. Ik werd alleen voor nr. 1 niet aangenomen en besloot art&design te studeren, maar toen..

Nu 2,5 jaar later loop ik stage en na mijn 2de stage kwam ik erachter dat ik helemaal niet zo goed meer wist wat ik nou wou worden, hoewel ik voor mijn stage er zeker van was: grafisch vormgeving! Nu denk ik daar overigens iets anders over, ik vind illustraties maken leuk maar ik denk niet dat ik daar alleen mijn beroep van wil maken.

De tijdschriftenbranche trekt mij erg, de journalistieke kant, maar ook fotografie, vormgeven en filmen interesseert me. Ik vind teveel dingen leuk en ik ga zelfs twijfelen of ik niet alsnog een drama opleiding wil doen. Ik ben nog maar 18 maar soms voelt het alsof ik met sommige keuzes al te laat ben. Best vreemd want het is nooit te laat, maar goed ik ben dus weer terug bij af en weet niet wat te doen over anderhalf jaar (het klinkt ver weg, maar oh wat gaat de tijd snel, en tja en portfolio opbouwen is zeer belangrijk).


Nu vroeg ik me af, redelijk veel bloggers doen een media opleiding of een creatieve opleiding, en ik ben heel benieuwd! Ik weet niet eens waar te zoeken dus ik ben heel benieuwd naar wat jullie nu voor opleiding doen? 

(het kaartje op de foto hierboven bracht me op het idee voor dit artikel, het is een kaartje voor een collega van mijn vader, tegenwoordig hoeven mijn ouders geen kaartjes meer te kopen haha, zoals hieronder voor een goede vriendin van mama). 

Ohh en pssst, ik wil binnenkort weer 1 dag in de week een tekeningetje in een bepaald onderwerp gaan plaatsen op mijn blog! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.