Het was weer zover, de nieuwjaarsduik.

Home / OVERIG / Het was weer zover, de nieuwjaarsduik.
Het was weer zover, de nieuwjaarsduik.

Een heel gelukkig nieuwjaar allemaal, en ookal heeft iedereen het al zo vaak gezegd en gelezen, het moet ook een leuk jaar worden. Om kwart over 12 gisternacht liep ik rond om foto’s te maken van het vuurwerk, helaas heeft mijn camera niet meegewerkt en is er geen enkele foto gelukt. Wel heb ik gisteren de nieuwjaarsduik gedaan! Het was niet helemaal zeker meer of ik het nou zou doen of niet omdat ik helaas niemand had die mee wou het koude water in. Uiteindelijk op het het laatste moment is het toch nog gelukt en besloten Eike, Lotte & ik de nieuwjaarsduik te gaan doen.

Klik op meer lezen om meer foto’s te zien van de nieuwjaarsduik!

Leave a Reply

Your email address will not be published.