Hoe ik mijn kerstvakantie besteedde!

Home / Lifestyle / Hoe ik mijn kerstvakantie besteedde!
Hoe ik mijn kerstvakantie besteedde!

Vandaag is eigenlijk school weer begonnen, maar helaas ben ik gisteren mijn OV kaart verloren en ligt er fijn sneeuw in Groningen, wat betekend dat ik niet naar school kon gaan. De kerstvakantie is voorbij en is echt om gevlogen. Vandaag blik ik terug op wat ik de afgelopen 2 weken allemaal heb gedaan.

Laten we het trouwens maar niet hebben over de kwaliteit van sommige foto’s haha. (beginfoto van dit artikel is gemaakt door Myrthe)

12377621_1094788507206445_1948858537122949144_oZaterdag 19 december
Samen met Luna, Eline & Jeffrey deed ik de Santarun in de Efteling. Het was een geweldige ervaring en het artikel erover kun je hier lezen.

Zondag 20 december
De reis naar de Efteling op zaterdag duurde 4,5 uur, terug naar huis zou sowieso niet lukken dus gelukkig mocht ik bij Luna logeren. Gezellig samen ontbeten en in de middag ging ik vanaf Zutphen weer met de trein naar huis.

Maandag 21 december
Ik had Jessy al een tijdje niet meer gezien, we hadden al een tijdje geleden de afspraak gemaakt om die maandag af te gaan spreken. Zo gezegd, zo gedaan. Jessy heeft een toffe video op genomen die ik binnenkort met jullie ga delen!

Processed with VSCO with a6 preset

Dinsdag 22 december
Samen met een aantal Youtube vrienden waarmee ik in een whatsappgroep zit, had ik afgesproken in Utrecht. Het was weer eventjes reizen maar het was een hele gezellige dag!

Myrthe
Foto gemaakt door Myrthe

Woensdag 23 december
Chantal had een meeting georganiseerd via Instagram om met een groepje meiden het Stedelijk Museum te verkennen. Ik heb een geweldige dag gehad en hele lieve meiden ontmoet. Ik moet hier nog steeds een artikel van online zetten met alle prachtige foto’s!

Processed with VSCO

Donderdag 24 december
Kerstavond! Ineens kwam kerst zo ontzettend snel, ik was te laat met kerstkaartjes sturen en kon het me niet helemaal beseffen. Ik ging die donderdag traditiegetrouw met mijn moeder en oma naar de kerstnachtdienst en naar de lichtjestocht op het kerkhof.

12338881_707806256021983_799500074_nVrijdag 25 december
In de ochtend ging ik samen met mijn ouders naar mijn oma toe, waar ook mijn neef, nicht en achternichtjes waren. Verder hadden we niets gepland voor deze dag, en hoewel ik een hekel heb aan uiteten gaan, had ik geen zin om op 1ste kerstdag de hele dag thuis te zitten. Dus ging ik samen met mijn ouders uiteten bij een Pizzeria in Groningen.

1173220_1660465517562012_2097289184_nZaterdag 26 december
Gelukkig ondanks dat we kerst niet vierden met familie, had ik toch nog een leuke kerst met vrienden van mijn ouders. We aten samen en sloten de avond af met een pingpongtoernooi, waarvan de puntentelling niet klopte omdat ik heb gewonnen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zondag 27 december
“3de kerstdag”, mijn broer en zijn vriendin konden helaas er weer niet bij zitten, dus samen met mijn ouders en oma ging ik gourmetten. Oh en onze *lease*kat kan natuurlijk niet vergeten worden, ik kreeg van hem een dodelijke blik tijdens het maken van deze foto haha. Maar hij is echt een schatje op zijn scheetjes na!

10584682_435707559956936_166215092_nMaandag 28 december
Mijn eerste rustdag van de vakantie! Ik zadelde mijn moeder op met de taak om mijn haar te verven (sorry mam!). Uiteindelijk werd het knalroze en was ik er niet tevreden mee, nu ziet het er overigens nog best leuk uit.

Processed with VSCO with a6 preset

Dinsdag 29 december
Na een lange tijd had ik eindelijk weer eens afgesproken met Sanne, we hadden elkaar al een hele tijd niet gezien en ik zou haar kamer in Groningen nog steeds eens komen bekijken.

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag 30 december
Bas had aan mij gevraagd of ik met hem mee wou naar de expositie van David Bowie, eindelijk eens een hele toffe expositie in Groningen waar ik graag heen wou. Ik had overigens niet gedacht dat er zoveel belangstelling voor was en dat het dus ook uitverkocht was, gelukkig was Bas op tijd met het bestellen van de tickets. Zeker een aanrader om heen te gaan en als je dan toch in Groningen bent, laat het me weten 😉

IMG_8280Donderdag 31 december
Ik vertrok in de middag richting Nijmegen om daar oud en nieuw te gaan vieren samen met Jessy. Het was enorm gezellig met haar familie en ik heb mijn ogen uitgekeken met al het mooie vuurwerk daar en zooo veel!

IMG_8302
Foto gemaakt door Jessy Kneefel

Vrijdag 1 januari
Ik zag er al zoo lang tegenop, vanaf 2 januari 2015 hahah, de nieuwjaarsduik! Maar traditiegetrouw ontkwam ik er niet aan, dit jaar helaas in mijn eentje, maar het bleek enorm mee te vallen. Dit jaar was mijn 5de keer.

Zaterdag 2 januari
Dit was de enige dag dat ik helemaal niets heb gedaan! Ik wou heel graag naar de Youtube meeting in Amsterdam maar dat zou ik niet vol gaan houden met het reizen, helaas.

10570229_194563047564655_7832028_nZondag 3 januari
En dan nog gisteren, de laatste dag van mijn vakantie. Ik had al een tijdje een Instagram meeting in Rotterdam in de planning staan, maar ik twijfelde nog steeds enorm om te gaan. We gingen lekker met het koude weer picknicken (niet helemaal een succes) < maar wel gezellig!

Het was een enorm drukke maar hele leuke vakantie! Wat hebben jullie allemaal gedaan in je vakantie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.