Hoera! Mijn webshop staat online!

Home / Lifestyle / Hoera! Mijn webshop staat online!

Poster

YEAY! Na een lange tijd kan ik eindelijk laten zien waar ik al die tijd mee bezig ben geweest: mijn webshop! Ik ben natuurlijk de afgelopen 4 maanden volop bezig geweest met afstuderen waardoor ik echt geen tijd had om hiermee bezig te zijn. Dus toen ik eindelijk alles af had, kon ik hier al mijn aandacht op vestigen. De afgelopen week stond hij al online om te testen of alles goed werkte, maar ik kon het niet laten om hem nu echt te publiceren.

Er moeten nog een aantal aanpassingen gedaan worden (zoals hulpknoppen etc), maar die worden komende week toegevoegd, ik wou hem te graag laten zien! Ook zullen er binnen 2 weken meer producten aan toegevoegd worden die nog bezorgd moeten worden.

Kaart ijscokar

De webshop is te vinden onder het linkje: www.muchable.nl/webshop, maar is natuurlijk ook te vinden in de menubalk! Ook zijn mijn producten binnenkort verkrijgbaar in een Etsy shop!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en wanneer je een leuk idee hebt voor een kaart, tasje of iets totaal anders, laat het mij weten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.