Hoera een nieuwe schoolperiode!

Home / Personal / Hoera een nieuwe schoolperiode!
Hoera een nieuwe schoolperiode!

Afgelopen maandag is er weer een nieuw schoolblok gestart, de derde van de vijf om precies te zijn. Afgelopen blok had ik TimeBased, het was een blok met van alles, vooral veel met film en media. Het was niet helemaal mijn blok, in tegenstelling tot het eerste blok: illustratie. Maar dit was opzich ook wel te verwachten haha.

Vanaf afgelopen maandag staan mijn komende weken in het thema van interieur design! En in tegenstelling tot alle andere blokken, moet je de opdracht niet alleen doen, maar in tweetallen. Ik zal eerlijk zeggen dat ik misschien meer een einzelgänger ben in het doen van projecten. Het is niet zo dat ik niet kan samenwerken, het is meer zoiets van dat ik gauw het idee heb dat mijn ideeën niet goed zijn waardoor ik mij laat “ondersneeuwen”. Ik kies er dan liever voor om op de achtergrond te blijven en mee te gaan met de rest.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik hoop dat ik in de komende jaren op de kunstacademie, daar veel over ga leren. Over hoe ik mijzelf moet presenteren en over hoe ik eens de leiding kan nemen. Ik denk dat met mij een heleboel anderen hetzelfde hebben en ook wel iets van een workshop of cursus leiderschap kunnen gebruiken. Leidinggeven kan iedereen maar soms heb je net die ene tip of zetje nodig. Het lijkt mij tof om over een paar jaar op dit artikel terug te blikken en te zeggen: wat een verschil.

En nog even over deze periode, hoewel ik nu nog niet het idee heb ooit verder te gaan met interieur design, ga ik er wel voor! Met een frisse start gaan we dit blok in en wie weet wat voor verrassingen het brengt. Wie weet blijkt dat ik van binnen een grote passie heb voor interieur terwijl ik dat nu nog niet besef. En het is een leuke uitdaging om nu niet alleen te werken maar samen met iemand, deze keer ga ik het anders aanpakken! Ook vertelde ik laatst in een eerlijke video wat ik vond van de kunstacademie en dat ik eigen projecten wil gaan doen in het nieuwe jaar met onder andere keramiek. Ik ben nog niet langs de werkplaats geweest dus dat is bij deze een belofte aan mezelf, volgende week ga ik er langs en aan de slag!

Ben jij een goede projectleider of ben je net zoals ik tijdens het werken in een groep?

Leave a Reply

Your email address will not be published.