How to survive Valentine’s day without a lover?

Home / Creative / How to survive Valentine’s day without a lover?
How to survive Valentine’s day without a lover?

Illustratie 1

Voor het 20ste jaar op rij ben ik weer alleen tijdens Valentijnsdag, who is with me? Natuurlijk hoeft dat geen probleem te zijn, dus om dit jaar Valentijnsdag weer te overleven moeten we het maar zo comfortabel mogelijk voor onszelf maken. Nu is jezelf gewoon een dagje opsluiten en niet op Facebook kijken in je hoofd misschien een hele goede oplossing..  Maar je kan van deze beruchte dag voor vrijgezellen ook iets leuks maken, daarom deel ik in dit artikel mijn tips en benodigdheden! 

Tja de bloemenzaken en knuffelfabrieken doen het goed in de maand Februari, maar helaas heb ik nog steeds geen bloemen of knuffels gezien. Maar hey, als niemand een bos bloemen, een knuffel of een kat voor je koopt, dan moet je dat zelf maar doen toch?

Illustratie valentijn

Hoewel je waarschijnlijk al wel 1,5 maand bezig bent met je voornemens voor een killerbody, kan een dagje loslaten een keer geen kwaad. Je hebt ten slotte een hele goede reden ;). En op Valentijnsdag kunnen er natuurlijk geen foute snacks ontbreken zoals chips, ijs, pizza & chocolade. Om het dan allemaal maar weg te spoelen komt wijn goed van pas (of in mijn geval: thee). Een fijne bijkomstigheid bij dit alles zou natuurlijk een film of tijdschrift zijn als je nog niet zat bent. En anders kan je altijd nog met een maskertje op je gezicht uitbuiken, samen met je kat.

Kortom: Valentijnsdag hoeft nog niet zo vreselijk te zijn, wij vrijgezellen maken er gewoon alsnog een heerlijke dag van!

Valentijnsdag illustratie

Dit artikel is ook verschenen op Relatieplanet.nl

Hoe ga jij Valentijnsdag dit jaar doorbrengen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.