Ik ben geslaagd!

Home / Personal / Ik ben geslaagd!
Ik ben geslaagd!

Yay! Ik kan eindelijk officieel zeggen dat ik geslaagd ben, eerder deze week werd ik gebeld met dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding vormgeving Art&Design! Hoewel ik een maand geleden mijn examens al heb afgerond en dus eigenlijk al wist dat ik geslaagd was, heb ik deze week het officiële telefoontje gehad.

Het is dan toch wel fijn dat ik het nu helemaal zeker weet en mij volop kan focussen op mijn nieuwe opleiding op de kunstacademie! Maar het is ook wel heel gek dat ik na 4 jaar, volgende week echt afscheid ga nemen van de school voor de kunsten in Groningen. Ik heb 4 geweldige jaren gehad, hele toffe projecten en stages gedaan maar ook hele leuke vrienden gemaakt. Binnenkort zal er nog een terugblik online komen van deze afgelopen jaren en natuurlijk komt er ook nog een artikel online over het resultaat van mijn afstudeerproject!

In ieder geval kan ik nu lekker genieten van mijn werkvakantie, volgende week alleen nog een diplomering en dan op naar Duitsland!

IMG_9930

Leave a Reply

Your email address will not be published.