Illustration Autumn essentials!

Home / Creative / Illustration Autumn essentials!
Illustration Autumn essentials!

Autumn essentials

Hoewel veel mensen vooral nadelen in de herfst zien, zie ik voornamelijk alleen maar voordelen! De herfst is daarom ook mijn favoriete seizoen. Ik kan niet precies omschrijven waarom ik nou zo gelukkig van de herfst word, maar ik denk dat het veel te maken heeft met dat ik het zo gezellig vind. De open haard mag weer aan, de kaarsjes branden ‘s avonds weer en terwijl de regen tegen de ramen tikt drink ik in mijn oversized cosy trui mijn thee uit een te grote mok. Alleen al bij die gedachte word je toch al gelukkig?!

Het werd daarom dus weer tijd om een illustratie van deze fijne gedachten te maken, of nou ja een checklist. Op geschikte regenlaarzen na ben ik er klaar voor! En terwijl ik dit artikel typte kwam ik erachter dat ik een jaar geleden ook een autumn essentials illustratie had gemaakt. Heel leuk om die verschillende stijlen te zien, klik hier voor dat artikel.

Wat vind jij een must have voor de herfst wat (nog) niet op de checklist staat?

* De illustratie is geïnspireerd op verschillende illustraties van andere illustratoren *

Leave a Reply

Your email address will not be published.