Illustration // Fashion I don’t like

Home / OVERIG / Illustration // Fashion I don’t like
Illustration // Fashion I don’t like

Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Fashion, I don’t like”.


 In deze tijd is het moeilijk om een eigen stijl te vinden, continue wordt je beïnvloed door je omgeving en door de media. Toch weet ik heel goed wat ik wel en niet mooi vind, ook veel dingen die in de mode zijn kan ik niet mooi vinden. Het is best lastig om zo’n artikel te schrijven omdat ik niemand wil kwetsen met mijn mening.

Toen ik in mijn klas vroeg naar wat voor kleding ze nou echt niet mooi vonden, kreeg ik meteen te horen; coltruien & Marlies Dekkers bh’s, allebei vind ik ze ook verschrikkelijk. Ook houd ik echt niet van New Balance of Nike AirMax, dan dragen mensen een hele chique outfit met daaronder gympen, hmm jammer. Natuurlijk word ik ook wel eens beïnvloed door wat er nou in de mode is, zo had ik 2 jaar geleden niet van creepers gehouden, en nu wel. Creepers met echt hele hoge plateauzolen vind ik verschrikkelijk, maar met een kleine zool, als in dat het er nog normaal uit ziet vind ik prachtig met sokjes erboven!

Naveltruitjes (en dan niet croptops) zijn ook niet helemaal mijn stijl, en dan nog de broeken met zo’n rits op je achterwerk, daar is een naam voor toch? Als er iemand bukt met zo’n rits in haar broek, ben ik geneigd om de rits voor de grap open te doen (maar nee dat is toch ook wel weer zielig).
Een paar van die dingen heb ik voor jullie uitgewerkt in een illustratie, natuurlijk heb ik nog veel meer dingen, misschien komen die in een volgend artikel. Ik ben benieuwd naar mode die jullie echt niet mooi vinden, laat het me weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published.