Illustration // Happy Mother’s day!

Home / OVERIG / Illustration // Happy Mother’s day!
Illustration // Happy Mother’s day!
Moederdag, elke jaar weer, en elk jaar weer een uitdaging om een geschikt cadeau voor jou moeder te vinden. Mijn moeder wil nooit wat, ze weet nooit cadeautjes, lastig als je haar toch wilt verwennen. Vroeger maakte je altijd voor je moeder een cadeautje, die je dan één dag van te voren mee naar huis mocht nemen en je dan de ochtend op Moederdag als verassing op bed kwam brengen. En natuurlijk vond je moeder het altijd mooi en wat ze elke keer weer verrast. Kon ik nu maar een tekening maken voor haar, om haar te bedanken voor dat ze mijn mama is! 
Ik ga haar morgenvroeg een ontbijtje op bed brengen, of nou ja.. ten minste een kop heerlijke thee! Ik moet eerst zelf mijn bed uit zien te komen haha. Ik had haar graag willen verwennen met een dagje spa sauna met haar vriendin, alleen ze heeft al een abonnement haha! 
Bij deze wil ik je bedanken mama dat je de beste mama bent, ik had me geen betere en lievere mama kunnen wensen. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.