Illustration // It’s almost Christmas!

Home / Creative / Illustration // It’s almost Christmas!
Illustration // It’s almost Christmas!

IMG_6871

Nog 20 dagen en het is kerst, whoo! De tijd vliegt enorm en ik wou net eigenlijk zeggen dat ik me aan het voorbereiden was op kerst.. Maar nee, eigenlijk laat ik het allemaal nu een beetje op mij afkomen, want ik heb geen idee met wie ik nou kerst ga vieren of niet haha. Ik heb alleen al enorm veel voorpret met kerst DIY’s en inkopen doen!

IMG_6868

Wat vind jij nou kerst, kerst maken? Zijn het de kersttruien, de warme chocolademelk of is het de kerstboom? Alles bij elkaar vind ik het alleen al heel fijn klinken, en als ik kerst ook in 1 woord zou moeten beschrijven zou ik zeggen: gezelligheid. Familie staat voor mij centraal bij kerst, al lijkt dat dit jaar bij ons iets anders te gaan, helaas.

 

IMG_6869

Wat mis jij nou nog in dit rijtje? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.