Illustration // Let’s picnic

Home / OVERIG / Illustration // Let’s picnic
Illustration // Let’s picnic
Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Let’s picnic”

 Wie houdt er nou niet van, picknicken.. Op de beestjes na, kan ik geen nadelen bedenken. Wanneer het mooi weer is kunnen we eindelijk weer afspreken met vrienden in een park, om daar met een mand vol lekkers gezellig op een kleedje te gaan picknicken! Iedereen neemt wat lekkers mee, en het wordt zeker een geslaagde dag. Bang voor wespen en andere beetjes? Een netje over het eten of het eten goed afsluiten en de beestjes zullen vast mee vallen. Ook perfect om zo je verjaardag met een kleine vriendengroep te vieren, persoonlijk vind ik dit leuker dan wanneer je ‘s avonds een feestje houd met alcohol enz. 

Natuurlijk neem je automatisch nog veel meer mee dan alleen eten, plastic bestek en bordjes niet vergeten! Een soort high tea buiten is ook heel leuk, eigenlijk een beetje hetzelfde idee. Want wanneer ik picknick is dat niet zozeer met brood, vooral veel zoetigheid haha. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.