Illustration / Wishlist 2017!

Home / Creative / Illustration / Wishlist 2017!
Illustration / Wishlist 2017!

Wishlist Muchable illustration

Hoewel ik ongeveer wel alles heb wat ik graag zou willen, zijn er toch nog een aantal dingen die op mijn lijstje staan. Dat heeft iedereen wel toch? We hebben het niet nodig maar het hebben ervan zou tof zijn! Hoewel mijn voornemen en plan was om dit jaar te ontspullen, kon ik het toch niet laten om een nieuwe wishlist in illustratie vorm met jullie te delen.

Het eerste wat er op mijn lijstje staat is een gele Fjallraven, laatst kreeg ik een hele mooie blauwe Fjallraven Van Duifhuizen die ik dagelijks gebruik, maar stiekem staat de gele versie nog op mijn lijstje! Ook een typemachine is een item dat ik al erg lang wil aanschaffen, maar ik kom de perfecte maar niet tegen (voor een betaalbare prijs). Het liefste zou ik voor een gele of een blauwe gaan, ik speur Marktplaats en Facebook regelmatig ervoor af, maar ik moet nog even doorzoeken helaas. Verder is helaas mijn 18-55mm lens 2 jaar geleden kapot gegaan op Mallorca, hij kan nog wel handmatig scherpstellen maar soms is dat een beetje onhandig.. Nodig tijd voor een nieuwe, dit is zeker iets waar ik in wil investeren dit komende jaar, vooral omdat ik mijn camera letterlijk elke dag gebruik. Net als mijn mobiel, die gebruik ik ook elk uur wel. Helaas (als je mij volgt op Instagram) weet je dat mijn iPhone 5 is overleden en weer is opgestuurd. Als ik het geld nu had, had ik meteen een iPhone 7 bestelling geplaatst, maar ik wacht daar nog even mee tot ik het bericht krijg dat mijn iPhone 5 niet meer te redden valt.

Verder hebben mijn lage zwarte Dr. Martens ook hun beste tijd al gehad en zou ik graag lage bruine Doc’s willen halen! En natuurlijk kon een platenspeler in dit lijstje ook niet ontbreken, ik ben de perfecte nog niet tegengekomen en eigenlijk heb ik ook geen plaats op dit moment haha. De laatste 3 items zijn erg cliché, een nieuw groter aquarelsetje van metaal staat al 2 jaar op mijn lijstje, net als een grote cactus. Maar de gele jas staat er pas sinds kort op, of nou ja, een gele winterjas wil ik al 2 jaar.. Maar tegenwoordig ben ik opzoek naar een fijne gele regenjas voor mee op reis! (nog best lastig te vinden in de winter).

Kortom: een leuk lijstje om af te werken!

Wat staat er allemaal op jouw wishlist?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.