I’m doing this for me!

Home / Fashion / I’m doing this for me!
I’m doing this for me!

Eigenlijk twijfelde ik of ik deze outfit wel online moest zetten, maar het maken van de foto’s heeft zoveel struggles met zich meegebracht, dat ik het niet kon laten om ze toch met jullie te delen. En tja wat niet zo charmante outfitfoto’s horen er nou eenmaal bij want niet alles gaat altijd helemaal soepel.

Op een koude winterdag in januari (jep, de foto’s zijn al een tijdje geleden gemaakt), liepen Myrthe en ik op het strand in Scheemda. Er was verder helemaal niemand anders te vinden, wat ik ook erg goed kon begrijpen aangezien het veel te koud was om naar het strand te gaan haha. Ik heb vaker outfit foto’s gemaakt in de sneeuw of kou, maar dit vergde toch wel wat meer van ons. Normaal gesproken neem ik de tijd voor outfitfoto’s en kan het soms een half uur duren voordat de juiste foto’s gemaakt zijn, in dit geval kostte ons dat gemiddeld 3 minuten. Ook omdat we na 3 minuten onze handen niet meer voelden.

Best bijzonder hoeveel gedachten er dan wel niet in je hoofd op kunnen komen. Ik besefte mij dat emigreren naar IJsland of Antarctica niets voor mij zou zijn en dat ik ook maar nooit meer de nieuwjaarsduik moest gaan doen haha. Kortom; het was een hele uitdaging maar de outfit die ik draag, draag ik tegenwoordig steeds vaker dus die kan ik niet niet delen! En met een filter over de foto’s lijkt het net alsof het best lekker warm weer was 😉

Een proces foto, nog even een poging doen tot het fixen van mijn kraagje. En zolang het mogelijk is, mijn niet matchende vest aanhouden.

Wat zijn gedachten die bij jullie wel eens in jullie hoofd opkomen tijdens het maken van foto’s buiten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.