Kerstcadeautjes & aankopen December!

Home / OVERIG / Kerstcadeautjes & aankopen December!
Kerstcadeautjes & aankopen December!
Meestal heb ik een bepaald hoekje in mijn kamer waar ik alle nieuwe spulletjes neer leg om ze vervolgens allemaal tegelijk te fotograferen, dit keer deed ik dat niet, met als gevolg dat ik geen idee meer heb wat nou nieuw is. Vandaag laat ik jullie een aantal nieuwe spulletjes zien.
Hoewel ik dit jaar alleen maar kerst vierde met bloggers en verder niet meer thuis, kreeg ik toch een aantal leuke dingen! Gerrianne had mijn lootje getrokken en ik kreeg van haar twee mokken, een blogboekje, 2 pakjes thee en 3 paar sokken (zie de bovenste afbeelding). Zelf kon ik het niet laten om ook een aantal dingetjes te kopen terwijl ik cadeautjes aan het winkelen was, ook op de bovenste afbeelding zie je een spaarpot in de vorm van een vosje, en een kinderbord met een rendier, hoe schattig. Ik heb echt een zwak voor schattige items, en mijn moeder ook, want van mijn moeder kreeg ik een mal voor berencakejes whaah! 
Op de onderstaande afbeeldingen staan een clipbord en een paars notitieboekje van de Sostrene, 2 schaaltjes van de Albert Heijn, en de rest is van de Hema! 

Eigenlijk past dit helemaal niet bij de rest van het artikel, maar ik besefte me dat ik mijn nieuwe docs en nieuwe lakschoentjes nog helemaal niet had laten zien. Ik had de Doc’s al gekocht voordat ik naar Barcelona ging, maar de communicatie via Marktplaats verliep niet helemaal soepel waardoor ze een week voordat ik thuis kwam alsnog bezorgd werden. De lakschoentjes kocht ik voor kerst in Barcelona, bij de Primark (samen met het zwarte jurkje uit het artikel van gisteren). Ook kwam ik per toeval overknee socks tegen van de H&M voor maar 3 euro en ik kreeg heerlijke skisokken van mama in mijn schoen tijdens sinterklaas. 
Een beetje een rommelig artikel, maar ik kon het niet laten om alles nog even met jullie te delen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.