Kerstviering met bloggers

Home / OVERIG / Kerstviering met bloggers
Kerstviering met bloggers
Gisteren vierde ik samen met 8 andere bloggers kerst bij Jessy thuis! We hadden een tijdje geleden lootjes getrokken via internet en ik had Fleur. Op zoek naar cadeautjes, inpakken en uiteindelijk 3 uur reizen naar Jessy. Eenmaal aangekomen vloog de dag om, het was enorm gezellig, er was heerlijk eten (iedereen had iets gemaakt of gekocht) en het is zo jammer wanneer zo’n dag weer voorbij is. 
Her en der wonen we verspreid door het land, en we zien elkaar veel te weinig, maar zeker dat we gauw weer af gaan spreken, en ik wil in Januari een keer een dag ook nieuwe bloggers bij mij thuis uitnodigen, maar dat ga ik denk ik nog wel vermelden op mijn blog. 
Iedereen die er gisteren was, bedankt voor de gezellige dag! En natuurlijk laat ik jullie mijn kerstcadeautjes gauw zien op mijn blog.  


 En natuurlijk de cadeautjes voor Fleur:

En alle bloggers op een rij: Jessy, Susan, Myrthe, Fleur, Gerrianne, ik, Sanne, Florence, Linda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.