Lancering limited edition Express your soul van Rituals!

Home / Lifestyle / Lancering limited edition Express your soul van Rituals!
Lancering limited edition Express your soul van Rituals!

rituals

Waarschijnlijk heeft nog nooit iemand mijn blog bezocht met de intentie: ik ga een beauty artikel lezen haha. Maar toch kan ik het niet laten om een artikel te schrijven over de nieuwe limited edition collectie van Rituals!

2 weken geleden was ik namelijk bij de lancering van de Summer Limited Edition van Rituals, misschien denk je nu: waarom? Ik ga niet vaak naar events, alleen als ik het kan combineren of als ik het erg relevant vind voor mijn blog. En relevant vond ik dit zeker! De nieuwe collectie is namelijk ontworpen door MadC, ‘s werelds nummer 1 street artist van de wereld en heel bijzonder want zij was ook aanwezig op het event.

MadC maakte op de dag zelf live een nieuw schilderij, zo fascinerend dat ze dat “gewoon” even doet terwijl er allemaal mensen om haar heen stonden. Ook kregen wij zelf ook nog de mogelijkheid om een eigen schilderijtje te maken met spuitbussen, helaas zag dat er minder mooi uit dan haar schilderij maar dat was ook wel te verwachten. Leuk om te doen was het zeker in ieder geval.

schermafbeelding-2017-04-11-om-19-46-04img_3564 img_3566

img_6962

3img_6979

Op de dag zelf was er een prachtige taart aanwezig die ook nog volgens iedereen heel lekker smaakte (ook belangrijk haha) en ook konden we home made fruitdansjes proeven, echt genieten! Vooral met het prachtige weer die dag was het een perfecte combinatie.

rituals-event-1 2

 

Maar nu natuurlijk over het belangrijkste, de nieuwe collectie waar ik onwijs enthousiast over ben! Hoewel ik altijd wel enthousiast ben over de producten van  Rituals vind ik deze nieuwe collectie weer vernieuwend en fijn. De geur is lekker fris en zomers en de producten voelen stuk voor stuk enorm prettig aan. En hoewel ik alle producten fijn vind, heb ik natuurlijk zo ook mijn favorieten.

img_6873

Hoewel ik de foam shower cream tot nu toe bijna elke keer tijdens het douchen gebruikt heb, zijn de body mist & body cream wel echt mijn favorieten! De body cream gaat ook in een klein potje met mij mee naar Thailand, yes!

img_6876

Voor mij is het uiterlijk van een product bijna net zo belangrijk als het product zelf, misschien een beetje gek maar het oog wil ook wat toch? (; Deze producten staan nu niet verborgen in een badkamerkastje, maar ze staan in het zicht te shinen in de badkamer!

img_6899 img_6904 img_68988

Had jij al gehoord van deze nieuwe collectie? En wat vinden jullie ervan? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.