Late nights, good books, warm tea

Home / OVERIG / Late nights, good books, warm tea
Late nights, good books, warm tea

Eindelijk weer een recente outfit, want hoewel ik niet helemaal meer tevreden genoeg ben over mijn outfits, kon ik het toch echt niet laten om outfit foto’s in de sneeuw te maken! Mijn lieve mama wou ze gelukkig maken, dit keer dus niet zo’n hell zoals vorig jaar met mijn statiefje haha.

Ik was van plan om naar het park te gaan maar eenmaal toen we langs dit plaatsje reden, besloten we om de foto’s hier te maken omdat het maar een paar minuten van ons huis is. Eenmaal tijdens het foto’s maken kwam ik erachter dat de weg ernaast toch wel heel druk was, maar dat kon de pret niet bederven want ik ben blij met de foto’s in de sneeuw!

(oh en ik kwam erachter dat die hakken die ik voor het eerst droeg helemaal niet zo slecht liepen als dat ik verwachtte, in tegendeel, ze liepen best lekker!)

 Rok – Stradivarius / vest – C&A / hoed – TakkoFashion / blouse & tas – kringloop / schoenen – uit Mallorca / kettinkje – Forever21

Leave a Reply

Your email address will not be published.