Leave your fear behind

Home / OVERIG / Leave your fear behind
Leave your fear behind
Vandaag heb ik als het goed is een hele leuke dag met mama, we gaan naar Zwolle toe en na mijn afspraak gaan we gezellig winkelen, dat is lang geleden. Over mijn afspraak komt trouwens nog een artikel, heel tof! 
Ik heb een paar items die ik wil kopen, vooral basics, ik ben nergens naar op zoek aangezien ik het dan toch niet vind. Het is meer voor de gezelligheid weer een dagje uit, want nog eventjes en we moeten elkaar weer een maand missen. Ik heb zin in deze dag! 
En eindelijk weer outfitfoto’s die gemaakt zijn in Mallorca, 1 van de weinig outfits. Ik draag puur 2 vlechtjes zodat mijn haar er na een dag nog oké uitziet, anders krijg ik het niet meer uit de knoop als ik na het douchen mijn haar niet vlecht.

 Shirtje – Only / rokje – Forever21 / schoenen – Mallorca / tas – Tiger / hoedje – H&M

Leave a Reply

Your email address will not be published.