Lekke regenjas in het mooie Barcelona!

Home / Travel / Lekke regenjas in het mooie Barcelona!
Lekke regenjas in het mooie Barcelona!

Hoewel ik het liefst gisteren maar 1 artikel gewijd had aan Barcelona, lukte dat helaas niet. Ik was namelijk het SD kaartje met daarop alle foto’s van Barcelona kwijt.. Hoe!? De laatste tijd ben ik dan wel enorm rommelig geweest door het heen en weer gereis, maar met zoiets belangrijks ben ik wel zuiniger, mijn 10 SD kaartjes (ja dat leg ik nog wel eens uit uhu..) liggen standaard op mijn nachtkastje, in mijn portemonnee, in mijn laptop of in mijn camera. Verder leg ik ze nergens anders neer, paniek dus toen ik dat ene kaartje daar niet vond..

In het begin lukte het me nog op rustig te blijven, maar na serieus alles over hoop te hebben gehaald, en 3 uur gezocht te hebben, belde ik mijn vader huilend op of hij niet toevallig wist waar hij lag.. Nee dat wist hij niet, natuurlijk weet hij dat niet maar ik had even de geruststelling nodig dat het allemaal wel goed kwam. Met over de kop halen bedoel ik het ook echt letterlijk, mijn kamer ziet eruit alsof er een inbreker is langs geweest en elke doos/lade op de kop heeft gegooid. Dat gaat een heel karwei worden om op te ruimen, maar nee dat maakte me op dat moment niet uit. Na alles zo’n 3 keer gecheckt te hebben, ook nog eens met mijn moeder, vond mijn moeder hem uiteindelijk tussen een bonnetje in mijn portemonnee (hoe?!, ik heb daar wel minimaal 5x in gekeken), tranen van blijdschap!

Ja dit verhaal ging allemaal om een SD kaartje met foto’s van mijn tijd daar, ze zijn niet alleen van emotionele waarde, ook nog eens belangrijk voor mijn school/verslagen! Ik ben enorm opgelucht en blij en ook al zijn er veel ergere dingen in het leven, gisteren maakte ik hier even een drama van haha.

Ik zal het bij deze foto’s laten en de rest voor mezelf bewaren, het is nu eindelijk tijd voor het heden in plaats van terug te kijken! Tijd om weer nieuwe positieve herinneringen te maken :).

Prachtige kerstversiering overal!

 

 

Mooie fontein show!

Parc Guel, dit park bezocht ik samen met mijn moeder en haar vriendin die 3 daagjes langs kwamen, het was er heel mooi!

 

 

Toen ik dit gebouw tegen kwam was ik voor de zoveelste keer verdwaald, helaas regende het toen keihard, maar gelukkig had ik mijn niet waterdichte regenjasje.

 

En de terugreis natuurlijk niet te vergeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.