Lievelingsbloem event

Home / OVERIG / Lievelingsbloem event
Lievelingsbloem event
Wow het is al langer dan een week geleden dat ik hier heen was met Jessy, maar helaas lukte me het steeds niet om het artikel te schrijven. Zo jammer, maar hier alsnog het artikel! Heel veel foto’s zijn helaas lelijk geworden, overbelicht, wazig/onscherp, ruis, flitsen.. maar die paar die wel mooi gelukt zijn, plaats ik ook allemaal op mijn blog haha. Het was er zo mooi, en ik kan gewoon echt niet kiezen tussen al deze foto’s!
21 maart reisde ik naar Zaandam om een ochtend bij de Primark te shoppen, vervolgens ging ik naar Amsterdam om daar (volgens mij) voor de eerste keer in een metro te zitten in Nederland en we reisden naar de Vondelkerk. Zonder google maps en zonder routeplanner hebben we uiteindelijk de Vondelkerk gevonden, en wauw wat was het mooi daarbinnen!
Bij binnenkomst kregen we onze lievelingsbloem met daaraan een kaartje met je naam. Overal waren prachtige bloemen, de perfecte locatie om zo’n event te organiseren. Er waren verschillende dingen te doen, je kon een kettinkje met daarin een bloem krijgen, je haar laten doen, je visagie laten doen, shakes met bloemen drinken, op de foto tussen bossen bloemen. Genoeg dingen om je mee te vermaken.
Zeker een geslaagde leuke dag, en wat was ons haar mooi aan het eind van de dag, overigens net als onze visagie, wauw. Er is maar één foto hiervan een beetje oké.

En uiteindelijk toen we weer weg gingen kregen we nog een prachtig boeket bloemen (waar mijn moeder heel blij mee was hih). Wel lastig mee te dragen, een losse roos, een boeket bloemen, zware rugtas, grote Primark tas, maar uiteindelijk is alles (oke.. behalve de losse roos helaas) heel overgekomen.


Volgens Jessy hadden ze in het persbericht beloofd dat er allemaal knappe mannen in tuinbroeken rond zouden lopen, helaas liepen ze niet in zo’n prachtige tuinbroek maar gewoon in witte shirtjes.

En een paar foto’s in Zaandam (faal, ik dacht dat ik er nog nooit geweest was.. uhu.. blijkbaar wel):

 Standaard wanneer ik fotografeer zie ik er niet echt charmant uit haha.

En een heel kort filmpje, want helaas had ik weinig beeldmateriaal:

Leave a Reply

Your email address will not be published.