Mijn hoogtepunten in illustraties!

Home / OVERIG / Mijn hoogtepunten in illustraties!
Mijn hoogtepunten in illustraties!
Vanaf november probeerde ik mijn jaar uit te tekenen, ik had ten slotte toch een project nodig en ik wou het sowieso al doen. Eindelijk was alles getekend maar helaas werden de kleuren tijdens het fotograferen en het scannen allebei niet mooi, excuses dus voor de kwaliteit, maar ik had beloofd om ze te plaatsen!
Vandaag dus een overzicht met mijn hoogtepunten van dit jaar, gisteren kregen jullie mijn jaar kort in Instagram foto’s te zien, en vandaag heb ik alle belangrijke momenten van dit jaar geïllustreerd. 

 Ook dit jaar starte ik het jaar met de nieuwjaarsduik, dit keer met Jessy. Ook 2015 begin ik weer met een nieuwjaarsduik en stiekem zie ik er tegenop.

 Het bloemenevent in Amsterdam samen met Jessy, oh wat was alles prachtig versierd!

 Dit jaar stopte ik met hockey, nog steeds vind ik het super jammer en mis ik het enorm. Het voelt als een verkeerde keuze omdat hockey echt de sport was waar ik van houd, maar helaas zou het echt niet lukken in dit stagejaar.

 Ik won een winactie bij Susan, samen met haar mocht ik VIP-shoppen bij de Invito, ik koos chelsea boots.


Voor het eerst sinds ik me er bewust van ben, een familiedag wauw!

 Jaa, onze eerste koningsdag!

 Er was een nieuw project binnen gekomen op school, en enthousiast deden we mee. We moesten een deel van het stuk Oresteia herschrijven, al gauw kregen we spijt, het proces van het project was echt verschrikkelijk, maar het resultaat was tof. Uiteindelijk zouden we het stuk samen met 3 andere scholen spelen in de Stadsschouwburg, we hoopten dat we dat niet hoefden, maar uiteindelijk werd ons stukje uitgekozen. In eerste instantie baalde we, maar uiteindelijk was het een toffe ervaring en toch wel erg leuk om te doen.

 Elk jaar ga ik naar het bevrijdingsfestival in Groningen, dit jaar ging ik met mijn moeder.

 Een vriend van mijn broer had een afstudeerproject en zocht een gast om bediend te worden. Natuurlijk leek me dat wel leuk en samen met Esmeralda lieten we ons bedienen haha.


Ook dit jaar weer naar de DYTG, ontzettend veel lieve mensen ontmoet.


Dit jaar werd mijn moeder 50, een groot feest werd er gehouden in de tuin!


Ons laatste schoolproject van het jaar, op het EMG terrein in Groningen moesten we van afval iets bouwen, samen met Esmeralda maakte ik een fort, oh wat waren we trots toen die van ons als enige nog stond na een paar weken.


Samen met de klas gingen we barbecuen bij onze mentor, ontzettend gezellig en lekker.

 Ook hadden we na het bouwen nog een picknick, als afsluiting met alle Art&Designers.


Zo lang op gewacht en eindelijk kon ik gratis reizen (wel 2 weken, maar het voelde heerlijk).


Samen met Kim ging ik naar het kantoor van Social, waar Ella Henderson op trad, prachtig.


11 juli reisde ik naar Leiden om een nachtje te logeren bij Janine, de volgende dag reisden we samen met Bo naar Amsterdam, daar ontmoette we Kim om samen naar de show Vibrant Pakistan te gaan.

 12 juli ging ik na de show mee met Kim naar huis om bij haar te logeren.

 13 juli ging ik samen met Kim naar een meeting in Utrecht, wat was het leuk om nieuwe bloggers te leren kennen.

 Na de meeting gingen Sanne en ik door reizen naar Amsterdam om daar weer naar de Fashionweek te gaan, dit keer naar de show Tony Cohen.

 Net als vorig jaar was het ook dit jaar weer supergezellig met Sanne & Jessy tijdens de Nijmeegse 4daagse!

Ook dit jaar weer een succes, samen met een aantal klasgenoten was ik weer vrijwilliger op het Art Carnivale festival
Het grote moment was daar, samen met een meisje uit mijn klas vertrok ik voor 2 maanden naar Mallorca. Ik ben blij dat ik het heb mee mogen maken, maar ik heb zeer gemengde gevoelens over deze tijd helaas. Wel heb ik enorm veel geleerd.

 Ooh wat was dit fijn, ik kwam terug na 2 maanden en dat was zo raar. Het raarste vond ik misschien wel dat ik uit de kraan kon drinken, soms verbaas ik me er nog steeds over.


Ik reisde naar Tiel om daar mijn wenkbrauwen te laten doen door Charlotte.

 Ik bleef na een lange tijd weer eens logeren bij Jessy!

 De hell van het jaar heb ik ook weer gedaan, oke dat is overdreven. Ik liep voor de 6e keer de 4mijl van Groningen, dit jaar zonder gesport te hebben de maanden ervoor.. En oh het viel me vies tegen.

Samen met mijn moeder een dagje shoppen, dat is altijd gezellig. We combineerde het met een bezoekje aan Indusign. 
Samen met mijn ouders, vakantievrienden, mijn broer, zijn vriendin en een vriend ging ik heerlijk 11 dagen naar Gran Canaria op vakantie. Ik heb genoten! 
Nog net voordat ik weer weg ging voor een maand, een dagje met Jessy doorbrengen in Amsterdam. 
Het ging allemaal wel heel snel, en misschien was dat niet verstandig, maar het is gebeurd. Ik vertrok voor een maand naar Barcelona, ook dit keer weer voor stage. Mijn stage viel weer enorm tegen waardoor ik ook hier met gemengde gevoelens aan terug denk, en tja ik heb gelukkig wel veel geleerd en daar denk ik wel positief op terug! 
Ik kon wel huilen van blijdschap, ik was zo ontzettend blij om terug te zijn. Ik miste alles en zelfs het temperatuurverschil van 15 graden vond ik heerlijk. De komende tijd mag ik van mijn ouders niet weg haha.

 Hoewel ik in December een heleboel dingen heb gedaan, heb ik die toch maar achter wegen gelaten in dit artikel. Het hoogtepunt was toch wel Oldenburg, mijn eerste keer in Duitsland shoppen.

 Als laatst alweer, samen met 8 lieve bloggers vierde ik kerst, iedereen kocht cadeautjes voor haar lootje! Er was heerlijk eten en het was heel gezellig.

Dit jaar leerde ik veel, zo ontzettend veel. Aan het begin van het jaar had ik nooit kunnen denken dat ik 3,5 maand in Spanje zou zitten, het was een doel, maar het was ook zo onzeker. Voordat ik het avontuur in ging wist ik niet hoe ik moest koken, moest wassen, ik sprak slecht Engels en ik had nog nooit echt voor mezelf hoeven zorgen. Ik kijk met veel positieve gedachten terug op dit jaar, ik heb veel mogen meemaken, heb mezelf meer leren kennen. Natuurlijk zijn er ook een hoop mindere momenten geweest en ik hoop dat die afnemen in het nieuwe jaar. Maar alles bij elkaar ben ik trots op wat ik bereikt heb dit jaar.

Morgen is de laatste dag van het jaar, morgen deel ik mijn voornemens voor 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published.