Mijn nieuwste investering: Ipad mini2!

Home / OVERIG / Mijn nieuwste investering: Ipad mini2!
Mijn nieuwste investering: Ipad mini2!

In de zomervakantie was ik zoals ik al eerder gezegd had, 1 week thuis, in die week was ik vrijwel alsnog niet thuis omdat ik alleen maar leuke dingen had gepland. Uiteindelijk ging ik niet weer 2 weken, maar 3 weken weg en gelijk ook naar Duitsland. Ik twijfelde enorm of ik mijn laptop van 1400 euro wel mee moest nemen.. wat als er iets mee zou gebeuren en al mijn bestanden er nog op staan?

Uit de grap had ik het er met Larissa over (die ik pas ontmoette in Duitsland), dat een ipad of tablet misschien wel handig was, ook makkelijker mee te nemen en die is een stuk goedkoper. Hoewel ik wel van de impulsieve dingen ben, zou ik normaal nooit zo gauw zomaar zo’n groot bedrag uitgeven. Maar goed, ik tussen alle evenementen door, samen met mijn moeder richting de mediamarkt. Ik had natuurlijk al wel wat research gedaan op internet, zo twijfelde ik tussen een Galaxy Tab S2, de Ipad AIR 2 en de Ipad mini 2. Want ja ik had al besloten dat ik er maar gewoon 1 ging kopen, aangezien het al een langere tijd op mijn wishlist stond, vooral voor tekenen en reizen is het wat handiger!
Uiteindelijk koos ik voor een Ipad mini 2, niet alleen omdat hij de goedkoopste was uit mijn rijtje maar ook omdat hij zo’n fijn formaat heeft! Nu ben ik opzoek naar een tof hoesje, zo zag ik al een stevige Galaxy Tab S2 9.7 cover en voor de Sony Xperia E4g  een hoesje, maar ik denk dat ik uiteindelijk toch zelf 1 ga ontwerpen, toch leuker een creatief hoesje voor je smartphone of voor je tablet.
Nu weet ik nog niet precies wat op een hoes wil laten drukken, ideeën zijn zeker welkom! Ik heb er nu eerst een vilten hoes omheen maar die voelt toch niet veilig genoeg, dan toch liever wat extra bescherming, vooral nu hij ook mee gaat naar school.
De Ipad bevalt me enorm goed, ik vind hem prettig werken en voor het tekenen is hij ontzettend fijn! Al mijn mail accounts zijn er nu op aan gesloten, wat betekend dat mijn Ipod Touch4 nu ligt te verstoffen in mijn kast, alle apps die ik van mijn telefoon af heb moeten gooien omdat hij vol zat, staan nu op mijn Ipad! Binnenkort zal ik een artikel schrijven over mijn fijnste apps en degenen die ik het meest gebruik.

De Ipad kocht ik voor €266 euro bij de Mediamarkt, hij is zeker aan te raden! Vooral als je veel reist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.