Mijn toelatingsportfolio voor de kunstacademie!

Home / Personal / Mijn toelatingsportfolio voor de kunstacademie!
Mijn toelatingsportfolio voor de kunstacademie!

In april moest ik toelating doen voor de kunstacademie in Groningen, het was enorm spannend want ik wist totaal niet wat voor opleiding ik zou kiezen als ik niet zou worden aangenomen. Ik zocht op het internet naar hoe zo’n toelating nou precies gaat, natuurlijk is het overal anders maar ik wou graag weten wat ik een klein beetje kon verwachten en wat ik mee moest nemen. Helaas kon ik vrij weinig tot niets hierover vinden dus was het een beetje gokken.

Uiteindelijk ben ik met een grote koffer en een aantal dummy’s “auditie” gaan doen en gelukkig hoorde ik 2 weken later dat ik was aangenomen! Toen ik vroeg op Youtube of mensen het leuk zouden vinden als ik een video over mijn portfolio zou maken, reageerde iedereen erg enthousiast. Zodoende heb ik vandaag een video waarin ik de inhoud van mijn portfolio laat zien die ik heb meegenomen naar mijn toelating!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken

Leave a Reply

Your email address will not be published.