Muchable in een nieuw jasje!

Home / OVERIG / Muchable in een nieuw jasje!
Muchable in een nieuw jasje!

Jullie zien het goed, vannacht ben ik bezig geweest met het installeren van een nieuwe layout, nadat ik daar de afgelopen week aan gewerkt had, is het toch wel fijn om hem eindelijk online te zetten. Mijn oude layout stoorde me enorm en het hield me een beetje tegen om weer te gaan bloggen. Zoals ik al eerder zei wil ik als ik iets doe er ook echt voor gaan, het geheel moet in mijn ogen mooi zijn en ik ben weer tevreden gelukkig.

Mijn ritme is helemaal weg, ik heb geen dingen waar ik voor op moet staan en ‘s ochtends als ik wakker word in mijn heerlijk warme bed, dan is het toch wel zeer lastig om uit bed te gaan. En ja je raadt het al, om 12 uur besluit ik dan om er toch maar uit te gaan, maar dan is mijn halve dag al “weggegooid”. ‘s avonds besluit je eens eerder te gaan slapen want je bent moe, maar nee zo gaat het niet, je lichaam is het er niet mee eens, en na 2 uur liggen slaap je nog steeds niet. En dan zit je weer in een vicieuze cirkel, je gaat laat naar bed en staat laat op. Zo ontzettend zonde, en nu al helemaal nu het zo vroeg donker is en je dus niet meer kunt fotograferen.

Kortom nu ik weer blog heb ik weer een reden om op te staan, ik zit vol inspiratie, en hoewel ik donderdag alweer begin met mijn “nieuwe stage”, ga ik weer volop tijd maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.