Nieuwe gratis achtergronden voor je telefoon!

Home / Creative / Nieuwe gratis achtergronden voor je telefoon!
Nieuwe gratis achtergronden voor je telefoon!

Nu er steeds meer warmere dagen in zicht zijn heb ik spontaan weer zin om mijn kledingkast aan te pakken. Zo kan ik langzaam de pastelkleurtjes weer tevoorschijn halen en de dikke truien op zolder opbergen. Maar niet alleen in mijn kledingkast komen de pastelkleurtjes terug, ook in mijn recentelijke illustraties viel het mij op dat ik weer steeds meer naar de zachte kleuren neig.

Vandaag heb ik weer een aantal nieuwe achtergronden voor je telefoon die je gratis kunt downloaden! Deze keer heb ik weer gevarieerd met kleuren, maar toch blijven de patronen in pastelkleuren mijn favoriet.

Eerder gepubliceerde artikelen met gratis achtergronden:

telefoonachtergronden-gratis

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

telefoon-achterrgonden-romy-palstragratis-telefoonachtergronden

Achtergrond 4 / achtergrond 5 / achtergrond 6

Houd jij meer van fellere kleuren of pastelkleuren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.