No buy challenge fail!

Home / OVERIG / No buy challenge fail!
No buy challenge fail!
Herinnerd iemand zich nog dat ik een tijdje geleden schreef over de no-buy challenge? Haha, dit is een grote fail geworden want ik heb me er alles behalve aan gehouden. Zo kwam ik het perfecte clip board tegen bij de Sostrene Grene, en serieus waar die zocht ik al een tijdje. En dan was ik gisteren bij de primark en toen hadden ze eindelijk die o zo geweldige vossen sokken waar ik al een tijdje naar op zoek was! Dan kwam ik ook nog eens de perfecte schoenen voor de zomer tegen, en tja ik wist dat ik anders spijt zou krijgen. Misschien moet ik vaker zo’n challenge doen, alles waar ik namelijk naar opzoek was, kwam ik ineens tegen.. 
Kortom: challenge is mislukt, volgende keer beter. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.