Outfit // fashionweek Vibrant Pakistan

Home / Fashion / Outfit // fashionweek Vibrant Pakistan
Outfit // fashionweek Vibrant Pakistan

Ik wou heel graag vandaag mijn video van de show Vibrant Pakistan online zetten, helaas lukte dat me niet en krijgen jullie vandaag mijn outfit te zien die ik zaterdag 12 juli droeg naar mijn eerste show van die week. Het was een geweldige show en ik kan niet wachten om mijn foto’s te delen met jullie, maar ik wil er wel graag de tijd voor nemen vandaar dat hij iets later online komt. 
Vandaag vertrek ik helaas weer uit Nijmegen, om 2 uur kom ik thuis, vanaf vrijdag ben ik al weg maar dat gevoel heb ik absoluut niet! Het voelt alsof ik nog maar 3 daagjes weg ben en het idee dat mijn stage steeds dichterbij komt is best beangstigend. 
Zoals jullie wel op de foto zien draag ik een enorme tas bij me, hier heb ik 3 dagen mee rondgelopen door Amsterdam, Leiden, Utrecht of Nijmegen, ik ben blij dat ik die nu eindelijk kan laten liggen. Alhoewel,, morgen vertrek ik voor 3 dagen naar een festival in de buurt voor vrijwilligerswerk, oh help! Hartstikke leuk, dat wel, maar pittig. En dit keer ga ik mijn camera mee nemen en niet weer de hele tijd spijt hebben van het feit dat ik hem niet mee had genomen zoals vorig jaar. 

Top – NewLook | spijkerblouse – kringloop | hoedje, rokje – H&M | zonnebril – Ebay | sokken – Primark | schoenen – Dr. Martens | tas – Xenos

En eindelijk heb ik mijn nieuwe schoenen, lage Dr. Martens! Ik vind ze helemaal geweldig maar ik heb me toch blaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.