Outfit meeting Utrecht

Home / Fashion / Outfit meeting Utrecht
Outfit meeting Utrecht
Helaas geen photodiary, die komt later deze week nog wel! Ik heb mijn ipod net helemaal leeg gehaald en mijn 6500 foto’s staan nu op mijn oude laptop. Want op wonderbaarlijke wijze is mijn macbook zijn geheugen al vol, whutt? 
Mijn kamer is eindelijk helemaal netjes, na een paar weken heb ik eindelijk mijn kamer grondig opgeruimd. Ik heb een zwak voor papiertjes die ik bijvoorbeeld op een “speciale” dag heb gevonden, zoals een foldertje die ik zie liggen als ik bij een meeting ben, of mijn treinkaartje.. die ik altijd bewaar.. Op dit soort momenten kom je ze dan weer tegen en vraag je je echt af waar het mis ging in je leven, soms zie ik mezelf echt al voor me over 10 jaar; mijn leven in puin. Nu heb ik eindelijk al die kleine frutsels en papiertjes ingeplakt (geleerd van mijn oma, albums helemaal volplakken met herinneringen). 
Vandaag mijn outfit die ik droeg naar de meeting in Utrecht.

 Zonnebril, rokje, hoedje – H&M | top – Newlook | schoenen – Berschka

Leave a Reply

Your email address will not be published.