Outfit Nijmegen – selfmade kimono

Home / Fashion / Outfit Nijmegen – selfmade kimono
Outfit Nijmegen – selfmade kimono

Mijn tijdsbesef is een beetje anders.. Zo vergat ik dat het gisteren zondag was en dus heb ik mijn photodiary vergeten online te zetten! Bij deze; morgen komt die online haha. Vandaag een outfit die ik droeg in Nijmegen. Mijn nieuwe Dr. Martens die ik helaas nog maar weinig heb kunnen dragen omdat ik ze niet hier naar Mallorca heb mee genomen. Ik kan niet wachten om ze weer te dragen als ik thuis ben, hopelijk heb ik ze voldoende ingelopen in Nijmegen haha! Ook draag ik bij deze outfit mijn nieuwe kimono, of nou ja nieuw.. Zelf gemaakte kimono, binnenkort op mijn blog te zien hoe ik hem gemaakt heb (op youtube al te zien haha).

Vandaag gaan we naar een kunstenaar toe en verder staat er nog niets op de planning, ik ben benieuwd!

Bedankt Jessy & Sanne van Littlefashiolista.nl & dutch-beauty.nl voor de foto’s!

Kimono – zelf gemaakt | bril, sokken – Primark | ketting – onbekend | hoedje, rokje – H&M | shirtje – Only

Leave a Reply

Your email address will not be published.