When was the last time you did something for the first time?

Home / Fashion / When was the last time you did something for the first time?
When was the last time you did something for the first time?

Processed with VSCO with a6 preset

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst? Deze zin houd mij al een tijdje bezig, terwijl ik eerst dacht; oh laatst nog! ging ik er toch beter over nadenken en ik zou het eigenlijk niet weten wanneer ik voor het laatst iets deed voor het eerst. Daarom ga ik binnenkort proberen om een bepaalde tijd elke dag iets nieuws te doen, dat kan van alles zijn, van bewust winkelen in mijn eentje tot koffie drinken. Maar daar later meer over!

In dit artikel waarin ik mijn outfit deel, draag ik een jurkje die ik voor 7 euro in de sale scoorde bij de C&A! Volgens mij hebben ze hem nog dus sla je slag als je hem leuk vindt 😉 En hij past ook nog eens perfect bij mijn hoed die ik voor 5 euro scoorde in Duitsland!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Jurkje – C&A / schoenen – Mango outlet kids / tas – kringloop / hoed – Duitsland

Processed with VSCO with a6 preset

Foto’s zijn gemaakt door Kim Tuin.

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst?

Leave a Reply

Your email address will not be published.