Only in the darkness you can see the stars

Home / Fashion / Only in the darkness you can see the stars
Only in the darkness you can see the stars

Processed with VSCO with a6 preset

Sinds kort heb ik een grote liefde gekweekt voor tuinjurkjes, of tuinrokjes? Ik heb er (nog) maar 2 maar waarschijnlijk ga ik deze helemaal af dragen! Met een blouseje of een coltruitje vind ik ze vooral erg leuk staan.

Wanneer je mij al langer volgt weet je dat ik vrijwel geen broeken draag (op tuinbroeken na),  als onderkleding draag ik dus vooral een zwart rokje en heel soms bij uitzondering een gebloemd of grijs rokje. Alleen al daarom vind ik deze trend zo leuk, weer wat variatie in mijn outfits!

Het was alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een outfit had geplaatst op mijn blog, dit vooral omdat ik niemand heb die foto’s kan maken. Maar gelukkig heb ik een soul-mate gevonden, klasgenoot Kim die ook nog eens van fotografie houdt! Zodoende spenderen wij onze middagpauzes aan het maken van tosti’s en het maken van foto’s.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset  Processed with VSCO with a6 preset  Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Foto’s zijn gemaakt door Kim Tuin.

Wat vind jij van deze tuinjurkjes “trend”? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.